MINILIFT

Mini Lift is een cosmetische lift op basis van de totale Aloë Vera (Barbadensis) plant en andere natuurlijke en organische ingredienten. Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten, vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats, waarmee de micro circulatie wordt aangezet, een betere vochtcirculatie wordt verkregen en rimpelvermindering wordt bewerkstelligd. Kortom: de huid krijgt een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. Binnen de grenzen van cosmetische mogelijkheden geeft een Mini Lift behandeling een geweldige verbetering van de huid die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is en in kuurvorm een opbouwend resultaat heeft.


ALOE VERA

"Aloë vera is een echt schoonheidselixer en een onmisbaar bestanddeel van cosmetische producten," zegt Anneke van der Kruit van de schoonheidsalon " VELVET BEAUTY " in Schagen. Mijn eerste kennismaking met deze wonderplant was in 1983 op Curaçao. Gedurende 3 jaar dat we daar woonden, groeide deze plant rijkelijk in onze achtertuin, en van de locale bevolking hoorde ik wat je er allemaal mee kon doen. De aloë vera is een lelieachtige plant uit de woestijn, en een van de oudste medicinale planten op aarde. "De gel uit het blad van deze plant" zegt schoonheidsspecialiste Anneke, bevat meer dan 160 werkzame stoffen, de bestanddelen van deze plant zijn van wezenlijk belang bij behandelingen van: oogziekten, darmstoornissen, infecties, artritis en allerlei huidaandoeningen. Daarnaast vertelt Anneke verbetert Aloë Vera het immuunsysteem, ontgift het het lichaam en werkt het pijnstillend.

De "1001 jelly" zoals Anneke het noemt, is een van de beste EHBO's voor thuisgebruik bij o.a. zonverbranding, schaafwonden, littekens, pigmentvlekken, infecties en sportblessures. Behalve het werken met aloë vera en etherische oliën, wat een geweldige combinatie is, maakt schoonheidsspecialiste Anneke haar persoonlijke emulsies en crèmes, met het sap van de aloë vera, die namelijk ook de reputatie heeft, de huid te verjongen en de kleine rimpels te laten verdwijnen.
"Wat nog ook interessant is om te vertellen" zegt Anneke is dat in de gebruiksklare industriële cosmetica meestal slechts 0,5 tot 3 procent aloë vera zit. Met zulke nietige hoeveelheden kan de gel haar effect nauwelijks ontplooien. Veel geld dus voor weinig werking.

Juist de combinatie van massage en aloë vera is fantastisch.!!

Het aloë liftingmasker, is op plastische chirurgie na, het masker dat het meest effect heeft op de huid. Na elke behandeling bij schoonheidsspecialiste Anneke, geeft zij ook graag advies voor thuisbehandeling. Het is niet alleen het gebruik van een product, maar de combinatie van massage en het product.
Ook voor de mannenhuid (vooral na het scheren ) is de aloë vera fantastisch!! Wilt U meer weten over deze wonder gel of een schoonheidsbehandeling, bel of kom langs voor meer informatie of een folder bij:

SCHOONHEIDSSALON "Velvet Beauty"
Nes 48
SCHAGEN
TEL : 0224 292912