AROMATHERAPIE in de SCHOONHEIDSSALON
Het aroma komt je tegemoet als je de deur opendoet bij de schoonheidssalon "Velvet Beauty" van Anneke. De zachte geur van lavendel, jasmijn en roos zwemen in de salon. De naam "Velvet Beauty" betekent fluwelen schoonheid, dat is precies wat je ondergaat tijdens een behandeling in deze opnieuw ingerichte salon. De naam van de schoonheidssalon is afgeleid van een paars viooltje, ook deze kleur komt telkens terug in de mooie salon. Anneke, die reeds meer dan 25 jaar een eigen schoonheidssalon heeft, kan zich uitstekend vinden in deze zachte rustgevende paarse kleuren. Het voorjaar komt er weer aan, dan is het tijd om de huid uit de winterslaap te halen.
De combinatie van een speciale kruidenpeeling en heerlijke oliën, maakt dat de huid zich weer herboren voelt, om straks wanneer het voorjaarszonnetje gaat schijnen, weer optimaal te kunnen genieten. Met als resultaat een mooie bronskleur op je gezicht.Het blijft een vak met zeer veel voldoening, zegt Anneke. Iedereen die hier binnenkomt, wandelt zo heerlijk ontspannen de deur weer uit. Ook voor jonge huidjes die last hebben van verstoppingen of acné heeft Anneke speciale jeugdbehandelingen.
Het is heel belangrijk om begeleiding te geven, ik maak ze attent op het feit dat ze hun huid maar één keer in hun leven krijgen, dat ze dus zuinig moeten zijn op hun huid. Vaak gebruiken ze te agressieve middelen, waardoor het probleem verergert. Voor een heerlijk relaxed gevoel en een herboren huid, kan men terecht bij Anneke van der Kruit in de schoonheidssalon " VELVET BEAUTY", Nes 48 te Schagen. Tel. 0224- 292912 of 06-16634016.